Hällevik havsbad 

Tennis och aktivitetsläger 2020


HÄLLEVIKS INFO I DESSA CORONATIDER.


NY INFO OM HÄLLEVIKSLÄGRET


Hej på er alla som ska vara med på Hällevikslägret och ni som är intresserade att anmäla er.

Då det blivit tillåtet att resa inom Sverige, så är det inga problem om man frisk och symptomfri att ta sig till Blekinge och SJ TKs Hälleviksläger.

Men för att det inte ska vara några missförstånd gäller ju samma regler för sammankomster och närhet av varandra som FHM gett ut tidigare.

Så det kan hända att vi blir tvungna att göra lite förändringar för att klara av att inte bryta mot dessa regler.

Men den kan ju hända att även dessa ändras innan vi har lägret. Som jag nämnt tidigare, kommer ledarna ha möte den 26/6 och då kommer det med i Hälleviks Allehandan som kommer i början av juli vad som kommer att gälla.

Och ni som vill hänga på NU, skicka in er anmäla så fort som möjligt. Så ska jag kolla tillgång till plats.

 

Så det är med glädje jag välkomna er till Blekinge/Listerlandets Pärla d.v.s.

Hälleviks Havsbad

Kram på er alla, Ledarna genom PÅLLE

--


 

 

Läs nedan infon från SJS Hotellen

1. Vi kan servera frukostbuffe om det inte uppstår trängsel, viket gör att man får dela upp gruppen i två olika tider, vilket vi kan göra innan ankomst kanske. 

de som önskar kan också få en frukostbox med färdigt innehåll att inta på rummet om så önkas. Termos med kaffe kan fixas till de som önskar detta.

2. Lunchen vid banorna serveras i år i restaurangen, där man kan sitta på betryggande avstånd och det finns gott om sittplatser både inne och ute om vädret tillåter. Vi har tagit bort bord i restaurangen, så man sitter glesare nu än tidigare och det gör att det går fint för ett sällskap i er storlek.

3. Middagen kommer i år att serveras på tallrik, mer likt en vanlig Ala carte restaurang  för att undvika smittspridning.

4. Räkfrossa kan vi ordna för ert sällskap och dans är väl kanske ganska inaktuellt i dessa tider. Trubadurunderhållning kan vi fixa, inga problem.

5. Partytält är inget som vi rekommenderar. Här får vi verkligen hoppas på fint väder. Jag tror kanske att många förstår alla de förändringar vi är tvingade till att genomföra av respekt till varandra nu efter en så här lång tid.

6. Temakväll fungerar med glest mellan borden och endast bordsservering kommer fungera väl.

 

I övrigt har vi skärpta rengöringsrutiner, handsprit på alla toaletter och duschar och ökad städfrekvens. Det finns tydlig skyltning i alla våra offentliga lokaler och om bara detta efterlevs ser jag inget problem med att detta ska kunna genomföras på ett bra sätt i år.

 

Det är ju mycket upp till hur gästerna också sköter detta sinsemellan, men vi är rustade och beredda ! Alla som vill kan naturligtvis också få sin mat i en take away box vid samtliga måltider.

 

Men största problemet är väl restiden från Stockholm.

Anmälan senast 28 februari 2020


Då veckan är väldigt populär med väldigt stor anslutning är vi ute redan nu med inbjudan.

 

Vi vill ha din/er anmälan senast 28 februari 2020 om du/ni önskar delta på veckan.


För anmälan tryck på knappen LÄS MER nedan 


Efter detta datum släpper vi platser till intresserade och övrig bokning för andra gäster utanför klubben, och då kan vi inte garantera plats på lägret.


Tid för att anmäla sig om plats finns

© SJTK Stockholm  I Disclaimer